+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk

Казнената камата за долг во денари во периодот од 01.01.2018 до 30.06.2018 година на идентично ниво како и во претходното шестомесечие 13,25%, односно 11,25%

Почитувани,
Содржината можат да ја видат само регистрирани корисници.
Доколку сте регистриран корисник Најавете се за да ја видите оваа содржина.
(Доколку не сте член кликнете тука за регистрација!)
  • Објавено на: 04/01/2018
Print Friendly
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.