+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
Јавни повици за поддршка на стопанството објавени од Владата

На Веб страницата на Владата објавени се неколку јавни повици за давање на поддршка за стопанството заради справување со негативните економски последици од здравствено економската криза предизвикана од COVID-19 и тоа:

  1. Јавен повик за доделување финансиска поддршка на естрадни уметници
  2. Јавен повик за финансиска поддршка на лиценцирани туристички агенции
  3. Јавен повик за доделување на финансиска поддршка за лиценцирани вршители на угостителска дејност кабаре, ноќен бар, дискоклуб и дискоклуб на отворен простор
  4. Jавен повик за доделување на финансиска поддршка за регистрирани игротеки и приватни детски одморалишта
  5. Јавен повик за доделување на финансиска поддршка за регистрирани и категоризирани ресторани за свадби

Крајниот рок за пријавување на огласите под точките 1, 2, 3 и 4 е 25 мај 2021 година, додека за огласот под точката 5 е 30 Мај 2021 година.

  • Објавено на: 13/05/2021
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.