+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk

Известување на УЈП во врска со евиденциите на влезни/излезни фактури како прилог на ДДВ-04 пријавата

Почитувани,
Содржината можат да ја видат само регистрирани корисници.
Доколку сте регистриран корисник Најавете се за да ја видите оваа содржина.
(Доколку не сте член кликнете тука за регистрација!)
  • Објавено на: 18/01/2018
Print Friendly
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.