+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk

Исправка на дадено соопштение

Во известувањето кое беше објавено на 10.02.2017 година за одржаниот состанок на МСФИ Консалтинг со преставници на Институтот на сметководители и овластени сметководитеи на РМ направена е грешка со тоа што наместо како што е наведено г-ѓа Ленче Папазова треба да стои г-ѓа Ленче Папазовска, додека наместо именувањето на г-дин Драган Митковски како Претседател на Собранието на Институтот, треба да стои Претседавач на Собранието на Институтот.

Се извинуваме на почитуваните колеги на Институтот за направените грешки

Со почит

  • Објавено на: 10/02/2017
Print Friendly
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.

РЕГИСТРАЦИЈА ЗА КПУ ОБУКИ

Почитувани колеги,

МСФИ Консалтинг од месец Октомври 2017 година започнува со организирање на едукативни обуки за континуирано професионално усовршување за сметководителите и овластените сметководители.

До колку сте заинтересирани да ги следите обуките кои МСФИ Консалтинг ги организира во текот на ме­сец Октомври 2017 година, а заради обезбедување на уредна евиденција на вашето присуство и остварените КПУ часови, Ве молиме најдоцна 5 дена пред почетокот на советувањето да се регистрирате со кликнување на РЕГИСТРАЦИЈА

КПУ обуките ќе се одржат во следните градови:


  • 26 Октомври 2017 (четврток) во Прилеп - Хотел Кристал Палас
  • 27 Октомври 2017 (петок) во Скопје - Хотел Холидеј Ин
  • 28 Октомври 2017 (сабота) во Скопје - Хотел Континентал
  • 31 Октомври 2017 (вторник) во Струмица - Хотел Сириус