+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk

Заради олеснување на постапката за изготвување на годишната сметка и финансиските извештаи за 2017 година кои обврзниците треба да ги состават и достават најдоцна до 28 февруари 2018 година, односно 15 март 2018 година, МСФИ Консалтинг изготви посебен Прирачник. Во Прирачникот кој може да го преземете со кликнување на повеќе, интегрално на едно место се презентирани сите специфичности околу изготвувањето на годишната сметка и финансиските извештаи за 2017 година и се надеваме дека истиот ќе биде од корист на сите наши коминтенти.

Со кликнување на повеќе може да ги погледнете коефициентите за ревалоризација по годишна сметка за 2017 година…

Почитувани,Содржината можат да ја видат само регистрирани корисници.Доколку сте регистриран корисник Најавете се за да ја видите оваа содржина.(Доколку не сте член кликнете тука за регистрација!)

Со кликнување на повеќе може да ги преземете посебните excel теркови за годишна сметка кои може се пополнат и истите да се конвертираат во датотека со (*.xml) формат со што на полесен начин електронски може да ја поднесете годишната сметка за 2017 година во Централниот регистар…

Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.