+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
Државна поддршка за туристичкиот сектор: Враќање на туристичката такса, грантови на туристички агенции и грантови за лиценцирани туристички водичи. Се аплицира до 28.11.2020 година преку платформата www.domasiedoma.gov.mk

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.