+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ СоветникДржавна поддршка за туристичкиот сектор: Враќање на туристичката такса, грантови на туристички агенции и грантови за лиценцирани туристички водичи. Се аплицира до 28.11.2020 година преку платформата www.domasiedoma.gov.mk

Почитувани,
Содржината можат да ја видат само претплатници на МСФИ Консалтинг.
Доколку сте наш активен претплатник Најавете се за да ја видите оваа содржина.
(Доколку не сте претплатник кликнете тука за да се регистрирате и да добиете информации за претлата)
  • Објавено на: 16/11/2020
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.