+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk

Честит 8 Март на сите свои колешки им посакува МСФИ Консалтинг

srecen-8-martМСФИ Консалтинг на сите свои колешки им го честита Денот на жената, 8-ми Март, со желби секој ден во годината да Ви биде исполнет со среќа, љубов и внимание од сите оние кои Ви значат и ги сакате….

 

Цитати за моќта, силата и убавината на жената

„Ако можете да љубите некого, само една личност, со целото свое срце, тогаш постои спас во животот.“ – Харуки Мураками

„Тоа што е судено, секогаш ќе најде начин да се случи.“ – Пауло Коелјо

„Попрво би поминал еден живот со тебе, отколку да се соочам со сите години на светот без тебе.“ – Толкин

„Среќа е да држите некого во прегратка, и да знаете дека со рацете го држите целиот свет.“ – Орхан Памук

„Ќе те следам до сите краеви на светот.“ – Халед Хосеини

„Да се биде жена е навистина тешка задача, особено затоа што во суштина се состои од справување со мажи.“ – Џозеф Конрад

„Како и секогаш, моќна жена стои зад секој идиот.“ – Џон Ленон

„Таа попрво ќе го негира постоењето на времето и просторот отколку да признае дека љубовта можеби и не е вечна.“ – Симон де Бовоар

„Секое срце пее песна, нецелосна, сè додека друго срце не возврати со шепот. Тие што сакаат да пеат секогаш наоѓаат песна. На допирот од љубовник, секој станува поет.“ – Платон

 

  • Објавено на: 07/03/2018
Print Friendly
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.